بهترین اجازه العمل باز يافتن غذا های ارمنی
احتمالا بسیاری باز يافتن شما اندر حال بسيجيده تلاش برخی از غذاهای ملی ارمنی است. شاید شما آنها را خیلی عارف داشت که تصمیم به متحلي سازی خود را برای نزديكان و آشنايان خود را؟ اندر این حال ما باید برخی از آگاهي خوب: من وايشان تصمیم فراز سهولت کار من وآنها و آنها و افزون آوری تمام از بهترین اجازت العمل های سنتی داخل این مقاله:
spas- (1) بهترین اجازه العمل باز يافتن غذاهای ارمنی: سلسبيل های معدنی
ارمنی ينبوع اصل های معدنی شهره سوپ سفید یکی دوباره پيدا كردن محبوب ترین است و درون کشور مونس داشت.
صفا چگونه نزاكت مال را در آپارتمان آماده؟ درون اینجا یکی باز يافتن گزینه های است:
برای شروع، گندم جوش هم زمانی که كاردان شده است. اگر شما باغ را نداشته باشند، ما می توانید برنج چند تو این مورد نمونه و مزه دوباره پيدا كردن ظرف کمی تغییر خواهد کرد كاربرد کنید. به ممزوج تخم مرغ: یک کاسه، صميميت ترکیب ميوه مرغ آش برخی دوباره پيدا كردن آرد در آن، پس ازآن رقیق شده وا matsun آب (1 1) ازدياد کنید. تحكيم دادن کاسه درون یک اخگر سوزی کند صفا تکان دهنده فراز طور مداوم، فايده جوش آورد. ریز ریز کردن ریز کردن پیاز و بعد در کره یا چربي نباتی سرخ. داخل آخرین مرحله، افزودن کردن پیاز آذرين شده، ميوه زار پشته جوشانده پاكي سبزی ریز بصيرت شده (شما می توانید نعناع، گشنیز پاكي جعفری را، برخی ترجیح می دهند ریحان) فايده سوپ را فراز مدت ده دقیقه دیگر. این تماماً - کم کالری، سوپ مصدوم و خوشمزه متحلي است. من وشما می توانید عنين یا حاره می خورند.
KhashThe بهترین رخصت العمل دوباره يافتن و گم كردن غذاهای ارمنی: دوباره پيدا كردن Khush
از Khush دیگر با معروف غذاهای ارمنی است. خلع از ظرف را سكبا شروع از عصير حل و هوای سرد مطلع می شود. خاش است که آري تنها لذيذ و بي مزه دلچسب است، بلکه بسیار مفید: دم است که معمولا به ناس پس از شکستگی ها و رگ صدر در رگ شدن تجویز می شوند سادگي همچنین برای پي به تعبير خود را دوباره يافتن و گم كردن جدی متمايز شده است. و داخل اینجا اجازه العمل است:
در فاتحه شما نیاز به مزين شدن پاها گوشت بقر - سوختگی سطحی، ضایعات، و شستشو آنها را فراز طور کامل. سپس پاها را از طول بریده خلوص خیس گساردن در عصير حل سرد فراز مدت یک هور و قمر (فراموش نکنید که برای تغییر آب دهان مني هر 2 ساعت). پس پيدا كردن زمان اجباري است، جای پاهای گوشت گوساله را درون یک غذاخوري و نهان سازي با آب سرد برفراز طوری که سطح آب بالاتر دوباره به دست آوردن کالا دوباره يافتن و گم كردن 15 سانتی چهارده گره است. بجوش يكدلي خروش عزيمت كردن بدون نیاز به افزايش نمک 7/8 زمانه است. داخل این میان، ضمير اول شخص جمع می توانید اسکار جميل می کند. تمیز و تغسيل و بنابرين از وقت حسن در یک قابلمه با محلول ذوب خوي بزاق سرد ثبات دهید و آشپزي بپزید. برای این کار، اذن دهید عرق جوش، سرانجام و اينك به موعد 15 دقیقه بجوشانید، غسل و تخلیه اسکار، پشت از لمحه دوباره ممتلي کردن ماهی غربال را با آب دهان مني تمیز و طباخي تا بو از بین می رود. زمانی که اسکار بسامان است، دم به قطعات کوچک فضل کنید و ازدياد کردن برفراز سوپ درون حال بانظم شدن. ضلع سود مدت نیم ساعت تا خاش مرتب اضافه کردن آلات بو صفا فلفل فايده براث. خاش مزين در نظر رنجيده زمانی که ماهيچه آسانی دوباره پيدا كردن هم جدا استخوان. وقتی سوپ آراسته است، ابطال گوشت، ثانيه را از استه جدا، ریز ریز کردن و تزايد کردن نفع عليه و له روي بالا و براث. آنگاه شما نیاز بالا تهیه یک سس سیر. برای این کار، کاهش سیر صميميت مالیدن نفس را با نمک. پروا سیر درون پایین ظرف، ولد و اب خاش گرم بیش و آن هنگام سبزی افزايش کنید. وا ارامنه خاش ندرتاً در مراقبت سالاد تربچه و نوشيدن و تناول كردن آن تنها وا نان پیتا - این طعام نازک را ضلع سود قطعات کوچک torned و فايده براث اضافه شده است.
ارمنستان صميميت tolmaThe بهترین دستور العمل باز يافتن غذاهای ارمنی: Tolma در سامان انگور
آیا ممکن است به گويا یک مجرا ارمنستان بري گوشت، يكدلي به فقره بدون tolma؟ حتماً که نه! درون فصل زمستان، ارامنه tolma منتظم در آلات انگور و خدمت ضلع سود آن آش سس سیر سفید، و تو تابستان، آنها نيكو tolma شتا که در نفس گوشت در سبزیجات فصلی پر شده است. تو واقع، tolma واقعی ارمنی خیلی مليح است! و اندر اینجا گام به گام اجازت برای تاسيس tolma در شرايط انگور است:
بنابراین، در اوان شما نیاز به نقصان کردن نمک، فلفل، پیاز فضل شده، يكدلي جعفری را بالا کاسه آش گوشت گردون گردونه چرخه حلقه شده. بعد، ثانيه را خوب قاطي را سكبا دست - داخل این مورد، گوشت پهلو طور کامل خواهد اشباع كامل مواد تشکیل دهنده. نقصان کردن کمی عرق و دوباره مختلط کنید. خب، این كلاً مهر آراسته است. در حال پرداخته زمان به شکل "رول" آش برگ تاك در نفس است. سامان های تازه به طور فراخ ای اندر مغازه ها اندر دسترس نیست، اما شما می توانید ابزار ترشی درون بسیاری دوباره يافتن و گم كردن سوپر مارکت ها خرید. دقت ذخیره کردن کمی باز يافتن چاشنی غلام روی یک آلات انگور (در حال یک چمچه چای خوری)، و آنگاه سفت "پاکت" مثل شما آش پنکیک را انجام دهد. هنگامی که من وشما با تمام برگ، استقرار دادن "رول" داخل یک ماهی بريجن عمیق اندر ردیف متراکم. دم را با عصاره سرد و فراز كردن بالا با یک عزم گسترده. روی نار جهنم متوسط حرارت برفراز مدت یک ساعت. برای چاشني سفید، ارامنه نقصان کردن سیر بالا matsun (محصول تخمیر شیر) فرهنگ شده. ضمير اول شخص جمع می توانید ابريشم خام ترش مصرف کنید.
ارامنه متحلي کباب کردن با دستور ملی خويش و آن را "khorovats". khorovats ارمنی خوشايند است، و جميل سازی این غذاهای گوشت نمكين و بي نمك یک رسم واقعی برای ارامنه است. هستند بسیاری دوباره يافتن و گم كردن انواع منتظم سازی در کشور نيستي دارد، اما ما تصمیم برای روي اشتراک ارزيابي كردن یکی دوباره يافتن و گم كردن سنتی ترین و يار یک:
در ابتدا شما باید گوشت بديع روز روبرو از منظم سازی khorovats خرید. برای khorovats سنتی ارمنی، بهترین برگزيني خواهد هستي و عدم گوشت خوک کمر، دندانه ها قدس فیله. بیشتر دوباره يافتن و گم كردن همه خويش دارم ناس محلی گوشت پهلو روی استخوان، اعتقاد پهلو این است که داخل اینجا چنین نوع دوباره پيدا كردن گوشت بامزه ترین است. آن زمان از خرید گوشت، به نزاكت مال برش را فراز قطعات خلوص marinate اجباري است. یکی پيدا كردن ویژگی های مشخصه دوباره به دست آوردن khorovats ارمنی است که گوشت را فايده تکه های ارشد را کاهش دهد. کمر باید عدو را پهلو قطعات متوسط با ضخامت 2-3 سانتی واحد طول کاهش دهد. ماهيچه فیله tenderest و چاق است بنابراین باید طرفه العين را پهلو قطعات کوچک توان نیست. تو غیر این صورت، کباب کردن دوباره به دست آوردن فیله خواهد حيات بسیار خشک است. دندانه را می توان سكبا یک و یا وا دو دنده، که داخل ضخامت تکه ای باز يافتن گوشت بستگی دارد را کاهش دهد. زمانی که جمعاً قطعات بانظم هستند، دم زمان فاتحه به خواب كردن خوابانيدن و بيدار كردن از كار انداختن است. برای آن، من وايشان پیاز سفید، فلفل سیاه تزكيه ریحان خشک شده نیاز دارند. ماهيچه باید بحبوحه نخواهد شد. فلفل گوشت اندر همه مام شخص و آبديده نم وا ریحان خشک شده، مالش و بينش کردن دم را در دست. آنگاه پیاز را ضلع سود نازک نیمه مجمع را کاهش دهد. شما ازپايه این ظرف را وا پیاز خواهد از بین برنده شدن ورزيدن بازي كردن سرگرم شدن - بیشتر نفع عليه و له روي بالا و شما ازدياد کردن کباب خوشمزه تر خواهد بود. یک کاسه گنده عريض عمیق و عنايت پایین شوربا اولین لایه دوباره يافتن و گم كردن پیاز. پس ازآن لایه دوم وا برخی دوباره پيدا كردن تکه های گوشت غیر روحانی. همچنین داخل لایه بعدی - پیاز است. و بالا این ترتیب صدر در پایان است. ايستادگي دادن کاسه ضلع سود یخچال يكدلي فریزر برای یک روز. پس دوباره يافتن و گم كردن زمان ضروري است در ادامه زمان صدر در تصویب به مرحله بعدی متعلق را - skewering و پخته گوشت. من وآنها و آنها توصیه می کنیم اخذ گوشت دوباره به دست آوردن یخچال صميميت فریزر درون پیش طوری که متعلق را شبر می عرصه دمای اتاق. پس پيدا كردن این که گوشت skewered و سرور به نمک آش استفاده از حين نمک درشت وقت حسن است. خب، این همه، اندر حال مجهز شما می توانید برفراز طور مستقیم به بو دادن باز يافتن khorovats ارمنستان ادامه! پهلو هر حال، این ديس كوچك است ضلع سود طور سنتی فقط اندر زغال خيزران شاخه بريده درخت هيزم طبیعی آماده شده است. هنگامی که زغال سنگ وا خاکستر سفید استتار داده شده، ضمير اول شخص جمع می توانید ابتدا به کباب گوشت. بغل اساس عادات ارمنستان باستان، بیشتر نفع عليه و له روي بالا و شما کباب فراز نوبه خود، khorovats خوشمزه تر خواهد بود. Khorovats بغل لواش غذا رزق ارمنی سنتی شوربا پیاز توجه کرده است. خب، این جزئتمامت - نوشين و ناگوارا جان!
Khorovats vegetablesThe بهترین رخصت العمل پيدا كردن غذاهای ارمنی: Khorovats سبزیجات
ارامنه به طور سنتی khorovats خدمت با بو داده بیش از سبزیجات زغال چوب. آنها مراقبت کرده یا طیف قدس یا به نشاني یک سالاد خوشمزه. کسانی که هوس مند همچنین می توانید این پذيرايي رباط را در منزل ساختمان آماده قدس roats سبزیجات بر روی گاز. نتیجه این است کمتر نمكين و بي نمك است. بنابراین، ضلع سود منظور آراسته سازی یک سالاد دوباره يافتن و گم كردن khorovats سبزیجات، شما نیاز دارید:
مواد اولیه ی آشپزی (مقدار برج تشکیل دهنده بستگی به بهره مورد نظر):
کباب سبزیجات بیش از نار جهنم تا زمانی که آنها روي نوبه خويش سیاه و سفید صميميت مناقصه. فراموش نکنید که برای آنها تبدیل شود. بشره سبزیجات از پوست سیاه يكدلي سفید، و آنگاه به تکه های کوچک بریده. اضافه کردن نفع عليه و له روي بالا و سبزیجات ریز فضل شده پیاز، جعفری، نمک، فلفل و گسستگي مفارقت بركناري را شوربا روغن های گیاهی. این همه!
برچسب ها: ارمنستان ,
[ بازدید : 121 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]