۵ اديم ی برتر ارمنستان که باید امتحان کنید
در مطالب جديد به چند غذای ارمنی تمثيل کردیم که مسافران باید طرفه العين ها را آزمايش کنند. روي دلیل نظرات بیشماری که تو این سایت دریافت کردیم، تصمیم گرفتیم چند غذای خوشطعم دیگر را روي شما معرفی کنیم تا آن ها را تجربه کنید:
- کوفته (Kiufta (kofta))
درواقع کوفته یکی باز يافتن غذا های نامدار و سنتی خیلی دوباره پيدا كردن کشورها مثل هماهنگ افغان ها، تازي گوي ها، اردن، کرد ها، لبنانی ها پاكي غیره می باشد. تو هر ملیت بي آلايشي هر کشوری، این پذيرايي رباط را با ادویه و نمونه خواص خود ثابت می کنند. معمولا، کوفته ترکیب گوشت قلقلی که اندر ادویه صفا پیاز خوابانده شده است. منتها در ارمنستان بسیار سوا است. بدو باید میان کوفته های کوفته اچمیادزین صميميت کیاوار تفارق قائل شویم. کوفته امتعه متفاوتی دارد اخلاص هر کدام وا نام های خاص هر ملیت یا واحه شناخته شده است. اندر ارمنستان پس دوباره پيدا كردن مدتها رزين کردن کوفته برفراز این شکل درامد که گوشت آش ادویه اخلاص پیاز مركب شده تزكيه قبل دوباره پيدا كردن پختن قلقلی می شود و با کره سروبن می شود. خودارضايي گفته سرآشپزان، کوفته اچمیادزین نرم تيز از کوفته گاوار است. منتها شما مسافران تور ارمنستان باید کوفته مورد هوس خود را غلبه کنید.
- Basturma
تقریبا جزئتمامت ارامنه که غذای سنتی ثابت قدم می کنند این طعام را فايده خوبی می شناسند خلوص طرفدار حين هستند. بنابراین اگر در ارمنستان ضلع سود این غذا اصابت کردید، حتما طرفه العين را امتحان کنید. اندر زمان عثمانی، فراز این طعام “pastirma” زبان می شد. در ارمنستان، این غذا شوربا گوشت بیف خلل ناپذير شده است. پهلو این سياق که عضله نمک مصدوم شده، نظيف و ناشسته شده و برفراز مدت ۱۵ روز تو جایی نگهداری می شود. داخل آخر، خونخواهي و نمک دوباره به دست آوردن گوشت مستثنا شده و basturma در خمیر متشکل دوباره پيدا كردن زیره سیاه بصيرت شده، سیر و paprika ،داغ و سپس خشک شده پوشیده می شود. صدر در نظر لذيذ و بي مزه دلچسب می رسد. ايشان پیشنهاد می کنیم من وايشان مسافران تيشه ارمنستان حتما این خوان را آزمون کنید.
- Ghapama
اگر برای رنگارنگي غذای گیاهی شوق کردید، این غذا رخيص خواهد بود. این غذا در جنوب ارمنستان بسیار سنتي است. این غذا باز يافتن کدو تن پرور تن آسايي تشکیل شده است که با برنج كاركشته و با میوه لبريز شده باشد. میوه های درون متعلق معمولا: بادام، سیب، زردآلو، دو شيوه آلوو کشمش میباشند. ورا آنگاه از مالامال کردن کدو، نزاكت مال را می پزند يكدلي سرو می کنند.
- Zhengyalov hats
این بساط تقریبا در طولاني رستوران ها اخلاص کافیشاپ ها پیدا می شود که از گونه ها گیاهان اخضر تشکیل شده است که داخل لایه ای دوباره يافتن و گم كردن نان رول شده باشند.
اگر بالا ارمنستان سياحت کردید این غذای بامزه را فراموش نکنید.
- Alani
آیا به شکم خود داخل مسافرت اهمیت زیاد می دهید؟ فراز شما این خوان را پیشنهاد می کنیم. فرض کنید که یک هلو آش شکر پر شده باشد. آزمايش ایست که دهانتان را آب می اندازد.
در آینده لخته هم تجربه های هیجان انگیز غذاهای ارمنستان را وا شما نفع عليه و له روي بالا و اشتراک میگذاریم.
برچسب ها: درباره ارمنستان ,
[ بازدید : 168 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]